Post by rymavercontmo on Feb 4, 2022 8:48:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnoho výdrž hack ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
moderní domov je zábava, protože si musíte vydělat peníze, abyste si vybrali nový nábytek, a dostanete tři možnosti, je to také zdarma, ale je trochu těžké držet krok s lidmi, kteří mluví, je to opravdu rychlé.
Tato hra je zábavná, ale věci jsou velmi drahé a úrovně jsou velmi těžké
Hra je v pořádku... Ale byl bych rád, kdybyste nám dali více možností v oblasti nábytku a všeho, existují pouze 3 možnosti. Musíme vydělávat peníze hraním minihry po každém jednotlivém kroku, který mě donutil tuto hru odinstalovat.
My Home Design - Modern City Sestavljanke obmj
Příliš mnoho videí! Miloval jsem tuto hru...dokud jsem se nedostal na úroveň 270. Tehdy vám dali nabídku, kterou nemůžete odmítnout! Pokud ztratíte úroveň, musíte se podívat na videoreklamu na další 3 tahy...a pokud úroveň stále neporazíte, stává se to znovu a znovu. Nabídku nemůžete odmítnout. Už toho bylo dost!
Hra nefunguje, jako když kliknu na jeden design, nepřijde, je stejná jako předtím, tuto hru nenavrhne
příliš mnoho reklam....
moderní město je úžasné, ale usnadněte si hru
Tato hra je zábavná, ale každá třetí reklama vám nedovolí ji zavřít a místo toho vás donekonečna posílá do obchodu Google Play. Musím hru vypnout a za toto kolo nedostanu své mince. Dost problém to smazat.
Další neuspokojivá hra o třech zápasech...dal jsem tomu jen jednu hvězdu, protože pokud si nekupujete diamanty, abyste mohli hrát dál, nikam se rychle nedostanete. Vyhrajete pouze jeden z pěti, i když budete sledovat reklamu, abyste získali další tři tahy navíc, i když stále prohráváte.
Je to velmi, velmi špinavé! , žrout času Alespoň na to myslete při tvorbě her,, Že hra má být zábavná a zároveň se v ní neplýtvá, je nesmysl znovu a znovu sbírat coiny..
nej hra
My Home Design - Modern City Älypelit zzc
existuje mnoho reklam
Jakmile začnete hrát, skutečně se vám to začne líbit, ale jak stoupáte o úroveň výš, cena za zdobení se také zvyšuje, stává se 800 až 1 000
Zpočátku to bylo hezké. Pak to najednou zamrzlo, zkoušelo to dál, ale stejně. Snad bude brzy opraven.
Po každé hádance jsou reklamy. To je tak dráždivé. Smazání této hry.
Nový design desky je naprosto otřesný. Bolí mě z toho oči. Vraťte se prosím ke starému designu.
Je to dobré, ale proč nemohu odemknout další úroveň, i když jsem dokončil zdobení předchozích místností? Nyní jsem v úrovni 633, mám spoustu peněz zaseknutých, protože nemohu odemknout další úroveň!!! Dokonce jsem aktualizoval aplikaci, ale stále nemohu odemknout
Miluji tuto hru, úrovně nejsou tak těžké a je opravdu zábavné ji hrát 💖💖👌👍👍
měl 2 přijít na to, jak 2 věci udělat, ale musel pouze vložit předmět do bubliny.
Už mě nebaví koukat na inzeráty na extra tahy a po sledování reklam na extra tahy NEZÍSKÁTE TADY NAVÍC! ODINSTALOVAT!
jednoduchá a zábavná aplikace. Baví mě relaxovat a hrát si s aplikací.
je to dobrá hra. Ale po projetí 2 úrovní se to zastavilo a musím hru odinstalovat😞😞☹
wow prostě WOW miluji hádanky a jak realistické je všechno, dávám pět hvězdiček WOWWW
byl naúčtován za něco, co jsem nechtěl. a oni by nevrátili
Je super zábavné a úžasné vidět, jak pomáháte lidem tím, že pro ně stavíte místa, je to opravdu úžasné😆😇😇
Opravdu se mi líbí tato aplikace, protože ji můžeme navrhnout tak, jak se nám líbí, a tato aplikace vám poskytne zážitek, když něco navrhnete
Bylo by hezké, kdyby se množství peněz vydělaných v každé vyhrané hře také zvýšilo, protože peníze vynaložené na návrh jednotlivých místností jsou velmi vysoké, hra je docela zábavná a náročná. Existují také některé úrovně, které možná potřebují přidat další pohyby, aby je bylo možné snadno projít, protože mi skoro trvalo týden, než jsem prošel jednou z nejtěžších úrovní v místnosti 6.
Tuhle hru jsem měla tak 2 minuty ale teď jsem si ji odinstalovala rotože: se mi děsně sekala, na všechno potřebuji 600 Kč (jo ale kde je mám vzít když nemůžu nic dělat ani nic postavit, ) a navíc je to Anglicky a já jsem čech .😠
Líbí se mi to, ale hádanka nebo zápas 3 mě bude dráždit
Někdy to prostě nedává smysl, a to je tak frustrující!! Pracujte tvrději a aktualizujte tuto hru více (pokud je to možné) a nedělejte to tak těžké!!
To je ůžasné. Je tam dodatek, ale je to v pořádku. super zábava! úžasný. A můžete být skvělým designérem
Ta hra je úžasná