Post by rymavercontmo on Feb 4, 2022 8:35:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Club ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Club IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب افزایش پول ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Club 2022 version ▞▞▞
به نظر می رسد از آن لذت ببرم، اما سه ثانیه بعد از آموزش خراب می شود. وقتی بازی را بک آپ بارگذاری می کنم، من را به آموزش برمی گرداند. من عاشق بازیهایی هستم که Lunime میسازد، اما اگر نتوانم بازی را انجام دهم، مهم نیست. اگه تونستی اینو درست کن تا من بتونم اینو بازی کنم من می خواهم چیز دیگری از Lunime به غیر از Gacha Life بازی کنم (هر چند هنوز آن بازی را دوست دارم. کار عالی).
خوب است اما من می خواستم یک کاراکتر سیاه طراحی کنم اما هر چیزی که نزدیک به مشکی باشد مجاز نیست، شما می توانید هر رنگی جز قهوه ای یا رنگ پوست مشکی باشید. من همچنین اجازه خروج از تبلیغات را ندارم، بنابراین باید خارج شوم و بازی کنم تا بعدی بیاید، سخت می شود و مانند زندگی گاچا نیست که آن را خسته کننده تر می کند.
لباس پوشیدن گزینه های بیشتری دارد بلا بلا بلا، اما به نظر نمی رسد که مینی گیم ها کار کنند، وقتی سعی می کنم مینی گیم ها کار کنند، آنها کار نمی کنند.. دارم فکر می کنم کامپیوترم خراب است... 4 ستاره. خوب حالا که شارژر کامپیوتر من خراب است و idk 15٪ است، اکنون نمی توانم اطلاعاتم را انتقال دهم. . .3 ستاره
من حتی نمی توانستم وارد بازی شوم و اگر خوش شانس بودم فقط اجازه می دادم سنم را بگذارم و صفحه سیاه می شود و من را به صفحه اصلی خود بازمی گرداند. لطفا درستش کنید من خیلی میخواستم این بازی رو بازی کنم.😭
ظاهرا شما فقط می توانید اطلاعات خود را از دستگاه های مختلف انتقال دهید. خب اگه بازی رو پاک کنی آره؟ همه چیز رفته طراحی اپلیکیشن عالی
باشه برای شروع بازی خوب. اما برخی از اشکالات نیز وجود دارد. شما همچنین می توانید eslily اشتباه کلیک کنید. همچنین وقتی کاراکترهایی مانند SCP 173 را می سازم، outift را سیاه می کند، آیا این یک اشکال است؟ با عرض پوزش اگر متوجه سوء تفاهم شدم، لطفاً این موضوع را برطرف کنید که بسیار آزاردهنده است زیرا نمی تواند با ساقه رنگ مطابقت داشته باشد، همچنین بسیاری از رنگ ها قبلاً مسدود شده اند، بنابراین چرا آنها را نیز مسدود نکنید. و شما هرگز چیز جدیدی اضافه نمی کنید. وسایلت را جمع کن من متوجه می شوم که آیا شما یک بازی جدید می سازید، اما شما این بازی را برای کار کردن دارید!!
سلام دوستان این بازی عالیه اگه دلتون میخواد یه بازی خیلی خوب و عالی نصب کنید اینو میدم یه مشکلی داره که از جاهاش هنگ میکنه برای همین یه ستاره کم کردم و راستی من اپارات یه پیج دارم اسم پیجم مه فالو پلی: فالو قسمت ۱ اپ شد من اونجا از بازیه ساکورا اسکول فیلمای قسمتی میزارم اگه دوست داری پیج آپارات منو ببین این اسمی که نوشتمو تو گوگل جستجو کنین
من دلم سوشی میخواد دلم درد می کنه
این بازی واقعاً خوب است، اما یک مشکل کوچک وجود دارد که من با آن مشکل داشتم، میدانم که برخی از رنگهای پوست بسته به رنگی که انتخاب میکنید غیرفعال میشوند تا اتفاقی نیفتد، اما حتی زمانی که یکی از رنگها را انتخاب میکنم که غیرفعال نیست. به دلایلی آن را به سیاه تغییر می دهد و من سعی کرده ام چیزهای خاصی ایجاد کنم و به همین دلیل کار نمی کند، نمی دانم آیا یک اشکال است یا چیست، اما شاید بتوانید آن را بررسی کنید
من این برنامه را خیلی دوست دارم. من عاشق تماشای داستانهایی هستم که میسازد و از زمانی که اولین گاچا منتشر شد، بازی میکردم. عالی است، اما مشکلی وجود دارد که بسیار زیاد است و باعث میشود که استفاده از برنامه را متوقف کنم. شخصیت ها به ندرت ذخیره می کنند. کاراکتری را که 45 دقیقه تا یک ساعت 30 طول کشید کاملاً تمام کنید و من برنامه را ترک می کنم. دوباره سوار می شوم و از بین می رود. این موضوع برای مدتی مطرح بوده است. مسئله بزرگ! اگر اشکالی ندارد هر چند خوب است.
بد نیست اما خوب هم نیست، هنوز راه هایی وجود دارد که می توان در صورت تمایل با استفاده از رنگ های پوست جایگزین در بازی، محتوای نامناسب تولید کرد. فکر میکنم باید رنگهای پوست را کمی روشنتر یا تیرهتر از رنگهای لباس کنید تا امکان ایجاد محتوای نامناسب وجود نداشته باشد.
یک روز خیلی معمولی با سنسای خودمون؛^؛
وای واقعا باحاله میگم شما نصبش کنید
خیلی این برنامه عالیه 😍و این که من با دختر خاله هام باهاش شخصیت هایمان را درست میکنیم و بعد از فیلم درست میکنیم👍👍👍👍👍👍👍👍💞💞💞و اگه میشه چیزهای زیادی اضافه کنید😁برای من خیلی کم هنگی هست ولی خیلی خوب هست اگه کسایی که میگن این برنامه بدرد نمیخره یا انروید شون پایینه یا گوشیشون خرابه 😉 اگر با نظر من موافقید پایین روی بله بزنید❤❤
هنوز بازی نکردم ولی معلومه عالیه
خوبه ولی به جای مهمش که میرسه.... میپره بیرون
هر کاری میکنم نصب نمیشه ولی خب ۲ ستاره دادم😕
عملکرد انتقال داده حتی کار نمی کند، اگرچه من کد انتقال را به درستی وارد کردم می گوید اشتباه است. تا الان فقط یک بار کار کرده است و حتی اطلاعات من را منتقل نکرده است، فقط بیش از 20 دقیقه بارگذاری شده است.
بازیش خیلی خوبه ولی یکم پیچیده هست و وقتی توی قسمت مبارزه میری پیشتر پیدا میشه ولی بازی خوبیه
پس داشتم کاراکتر درست میکردم... میرم رنگ یه چیزی رو عوض میکنم نصف رنگها حذف شده. دلیل آن این است که "رنگ های پوست برای جلوگیری از تولید محتوای نامناسب حذف شده اند." این در حالت عادی خوب و طبیعی بود...اگه رنگ پوستم عوض نمیشد...لطفا درستش کنید...لطفا؟ ویرایش: به معنای واقعی کلمه رنگ های مسدود شده و مسدود شده را تعویض می کند. قطعاً چیزی اشتباه است. کمک لطفا.
1 ستاره چون قبلاً بدون مشکل کار می کرد، اما اکنون من را از بازی بیرون می کشد و نشان می دهد: "Gacha Club همچنان متوقف می شود" لطفاً این مشکل را برطرف کنید (در یک کروم بوک هستم)
این بازی مورد علاقه من است، مدتی کار کرد اما اکنون مشکلات زیادی دارم. هر بار که برای ویرایش یک کاراکتر کلیک می کنم، خراب می شود و تمام پیشرفت های من حذف می شود. من یک سری انبار دارم و هیچ تاخیری ندارم. من نمی توانم این را درست کنم و واضح است که لونی حتی تلاش نمی کند! من همچنین دوست دارم از رنگ های زرد و صورتی پاستلی استفاده کنم. لطفا لونی بازی خود را اصلاح کنید، حداقل سعی کنید.
اگر مشکلات زیادی را در این برنامه حل کنند وقتی صحبت از انتقال به میان می آید، بررسی بهتری ارائه خواهم کرد. مدت زمانی که دقیقاً به جایی که قبلا بودم رسیدم و ژستها چند چیز دارند که شخصاً من را آزار میدهند، به عنوان مثال مشکل با چند جوراب زیر شلوار در حالتهایی که بازوها در حالتهای عجیب و غریب بیرون میآیند که راه حل آسانی است، اگرچه هر زمان که من دردناک است. میخوام ویرایش کنم
خیلی خوبه 👌👌👌 من باهاش شخصیت خیلی خوشگل و کیوت درست کردم و دادم اون عکس رو رو ماگ واسم چاپ کردن و راستی کسایی که میگن باز نمیکنه به خاطر اینکه اندروید گوشیتون پایینه.
این بهترین شخصیسازی کاراکتر تا کنون است، به من امکان میدهد بالها، چشمها و موارد دیگر را تنظیم کنم، امیدوارم دیگران نیز مفید واقع شوند، من این را در حسابهای دیگرم بازی کردهام و هرگز از آن خسته نمیشوم! هر چند درخواستی دارم 1. قابلیت تنظیم بیشتر 2. جزئیات بیشتر راه رفتن 3. طعم بستنی
Android و Windows در
عالیه GachaClub منکه راضیم باهاش چند تا ادمین زدم خیلی خوبه من ک راضیم پنچ تا ستاره هم کمشه*-*✴✴✴✴✴✴✴
مشره امکانات این بازی از بازیگاچای لایف هم بیشتره 1000000000000000000000 SHTARE هم کمشه😍
سلام آرزو می کنم من پریسا هستم و عاشق این بازی شدم، قول می دم که از این بازی پشیمان نشوید .من عاشق این بازی های چینی هستم و من یک این بازی را دارم.❤❤❤💙💋💛
خدایی مخم گوزید از بس پیچیدس اینقدر توش لول خوردم پاچیدم یعنی سازندش مخش نپاشید؟؟؟؟؟؟
عالی عصن✊🏼من باهاش کلی انیمیشن و موزیک ویدیو های حرفه ای ساختم و عالی بوده👀👄👀
مانند gacha life این بازی در سطح 2 است، چیزهای زیادی وجود دارد که می توانید کارهای بیشتری انجام دهید، صادقانه بگویم در gachalife، دیس گاچای مورد علاقه من است. اما برخی از اشتباهات در بازی Le bc من متوجه اشتباهاتی شده ام. به لطف گرمای گاچا، دیگر گاچا بازی نمیکنم، اما هنوز هم بازی خوبی است. امیدوارم که این مفید باشد. ¯\_(ツ)_/¯
بچه ها یه چیز شیطانی تو بازبم افتاد یه اوسی داشتم که دختر بود یهو متوجه شدم که صورتش سایه داره که اهنگ میره بعد از ترس پاکش کردم.
عالی عالی عالی من خیلی دوسش دارم ولی اگه اهنگاش باحال تر بود پنج ستاره رو میدادم
آزاردهنده است و من باید از اول شروع کنم، لطفاً آن باگ را برطرف کنم، اما من عاشق آرایش کردن آنها هستم و از کارهایی که باید هر روز انجام دهید متنفرم. این بازی برای 2 یا 3 یا 1 سال و یک سال تقریباً مورد علاقه من است. من roblox را بیشتر دوست دارم اما به نوعی دوست ندارم که رنگ پوست را نداشته باشید من در گرمای گاچا نیستم اما این یک بازی بسیار بسیار بازی خوب این دومین بازی مورد علاقه من است این بازی بهتر از gacha life است.
من این برنامه را دوست دارم اما باید بگویم که یک اشکال یا چیزی وجود دارد زیرا وقتی آن را باز می کنم کل صفحه سیاه است و به من اجازه نمی دهد کاری روی آن انجام دهم، واقعا خوشحال خواهم شد اگر بتوانم آن را برطرف کنم. به زودی