Post by rymavercontmo on Feb 4, 2022 8:17:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tomb of the Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tomb of the Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Tomb of the Mask 2022 version ▞▞▞
Tomb of the Mask: İndir Pc içinload
Düzenleme: Görünüşe göre ilerleme yalnızca yerel olarak depolanıyor. Yeni bir telefon aldığınızda ilerlemeyi aktaramazsınız. Her şeye yeniden başlamalıyım. Oyun, gerçek dünya parasıyla satın almanız gereken güçlendirmelere bağlı değildir. Dışarıdaki pek çok oyun gibi şansa değil, zorlu ve beceriye dayalı. Reklam sıklığı, olması gerekenden biraz daha yüksek. Hazine kutularındaki ve seviyedeki reklamlar, oyunun 'reklamsız' sürümünü satın aldıktan SONRA bile devam eder. Bu yüzden 3 yıldıza düşürdüm.
oldukça eğlenceli ama bu oyunu beğenmek için ÇOK oynamanız gereken bir oyun
Oyun iyi ama seviye 20'ye geldiğimde seviyeler gerçekten karmaşıklaşıyor, ne kadar zor olduğunu 13 bc'nin altındaki insanlar için önermiyorum
Reklam işleri biraz abartmışlar ama oyun gerçekleme yapıyor
Arkadaşlar bu oyunu yüklemeyin.Oyun baştan çok fazla level var. Level üç teydim level bir olmuş benim telefonumda.
oyun tamam ama tamamladığım her seviyeden sonra reklam var ve onları durdurmak için para istiyorlar!
Can sıkıcı. 3-4 yıl sonra oyunu yeniden indirdim ve çok titiz. ya sandık almama, kalkan kullanmama ya da istediğim zaman hareket etmememe neden oldu. 5 dakika bile oynamıyor ve sıkılıyorum. Son bir notta, enerji sistemi de oldukça aptalca
hejehel DHL di er di ro üzülürsünüz gösterişsiz TCDD.
Güzel bir oyun ancak bazi kötü yanları da var tahmin edilebilecek şekilde değerlendirilebilecek kolay ve olunce enrjiniz gidiyor 5 enerji var artırılmalı ve son olarak reklamlar çok fazla goster onada çözümlenebilir olabilecek zaten oyunu bu interneti seçiliyorum.
Çok güzel ve nostaljik bir oyun. Her bölümü ayrı hoş. Premium almadığım için için can var ve 1 can yarım yarım doluyor. Arcade modu reklam oyunuyla yok denebilir ama harita modunda her bölüm bölüm reklam geliyor. Bazen sinir bozucu olabiliyor ama oynamak bir oyun. Ha bir de elinizidan kaydırarak hareket edince daha hızlı ve aksiyonlu oynanıyor
Tomb of the Mask apk son sürüm indir için PC Windows ve Android (1.8.0). Addictive tomb labyrinth. Time limit and lava are advancing – go only up!
Oyun diğer oylamicak kadar var 1 yıldızlı yorumları tercih etmeyi tercih ettiğiniz için çünkü nedensiz olabileceğinizi düşünüyorum 5 yıldızlı yorumlarda çok diyorlar ama etrafında dolaşıyorlar o tercih 1 yıldızlı yorumlarınızı ve onları gözden geçirmenizi seçiyorsunuz.
çok güzel oyun
Bir çok reklama kadar ve bazen bonus alamıyorum Bir seviyenin sonuna yakın öldüm ve bir reklamı canlandırmak için izledim ama bitti ve reklam mevcut değil dedi ama bana canlanma vermedi. Kaldırılıyor. gerçek oyun dışında oynanamaz, bir seviyeye başlama veya sandıklar için bir reklam izleme ile ilgili bir ekranda değilseniz, izniniz olmadan OTOMATİK OLARAK bir reklam oynatır.
Mükemmmmelll bir oyun hızlı falan ya hani böyle baya aksiyonlu
Kesinlikle eğlenceli bir oyun. Oynama şeklini seviyorum. bununla birlikte, yalnızca bir reklam fazlası olduğu gerçeği sadece gülünçtür. Ayrıca, hayatın işleyiş şekli biraz kötü, özellikle de daha yüksek seviyelere çıktığınızda, ama bu en kötü kısım değil. Sırf reklamları kaldırıp sınırsız can almanın HAFTADA 10$'a mal olması gerçeği mi? Bir KEZ 10$ veya 15$ yapın ve orada bırakın. Haftada 10 dolar sadece saçma. Reklamları kaldırmak bile biraz fazla, yaklaşık 5 dolar.
Bu hmgame iyi, çok iyi bulmacaları var, bence %100 anla ve kafanı karıştırmamaya çalış!.
Bazen hareket etmek için arabaya bindirilende gözüyle oynamaya var olan telefonla bir şey normal tatil oyunuca telefonla bi rahat oyuncağım.
Harika Bi oyun çok çılgın. Bağımlılık yapıyo. Ama 200. Levelden sonrasına geçemiyordum daha fazla leveli yoktu.
iOS Oyun Önerisi. Konuyu başlatan Sokulgan Atçık; Başlangıç Tarihi ... Bu arada telefonum iPhone 7. ... Tomb of the Mask. Cevapla Etiketle.
Oyunun kendisi harika ve onu seviyorum ama oyun mağazasından oynamak tam anlamıyla bir reklam simülatörü
Gerçekten eğlenceli bir oyun! Harika ses efektleri ve basit ama pürüzsüz grafikler.
Tomb. Muhammed , 2022/01/02 10:06 ... Siyah Yarar Ne Tomb Maske Işe Çağr BİR ... IOS 7 kullanıcıları için biraz daha karmaşık.
Eğlenceli oyun ama sürekli reklam beni rahatsız etmeye başladı
Bu oyunu oynamak için uygulama ayarlarına girmeli ve hem WiFi hem de ağı devre dışı bıraktığınızdan emin olmalısınız çünkü belirtilen diğer incelemelerde olduğu gibi bu uygulamada çok fazla reklam var. Para kazanma ihtiyacını anlıyorum ama HAFTALIK bir abonelik, gerçekten mi?
Belli bir seviyeden sonra çok zor oluyor
Çok zor bir de çok çokm
Çok güzel bir oyun deneyin
Arkadaşlar bugun size bu oyunuıcam.Öncelikle oyun güzel ama canlar tükeniyor.Ben olsam indirmem. Birdahaki oyun yorumunda karşısında
Nefret ettim. Çok fazla reklam. Neredeyse her "öldüğünüzde" bir reklam çıkıyor. Reklam kaldırma için ödeme yaparsanız, tümünü değil yalnızca birkaçını kaldırırsınız. Reklamsız oynamaya devam etmek için aylık abonelik için ödeme yapmanız mı gerekiyor? Gtfoh
Çok güzel ama haiyden bankaları heceleyemiyor kardeşim atlayamıyorum öyle bir kelime yok (eğer doğru yazılışı varsa) *atlanamaz* ama o unskiable olarak yazmış
çok. güzel çok güzel çok bayıldım herkes bu oyunu oyna
Evet bence de bir süre sonra sıkıyorum neden çünkü hem zorlaşıyor ve canlar hemen bitiyor ! Bunu düzeltin ooooooooooooooffffffff. Bu nuute uuuu uzzzzzzuuunnnnn. 😾😾😾. Yani redbal dört gibiler düzeltmenin bunu sadece bu oyunu yapana değill redbal değil mi? Lütfen düzeltin👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎