Post by rymavercontmo on Feb 4, 2022 8:11:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Kena mäng, kuid muutke tiitleid, mis peavad välja nägema erinevalt, nagu maailmatiitel ja raskekaalu tiitel, need on samad asjad ning kergekaalu tiitel ja USA tiitel peavad olema erinevad tiitlid, kõik ei tohi olla samad tiitlid, see vajab lihtsalt värskendamist, palun tehke seda
Mulle meeldib, aga probleem on selles, et kui lähed karjäärile ja see sunnib sind särki vahetama, muudab see ka käike.. palun paranda see
VIHKAN FAKTSI, ET TE EI SAA SELLEL PÕHJUSEL OMA VÕITLEJA NIPPI KOHANDADA JA MUUTADA 3 TÄHNI, KUID KUI SEE TAGASI TAASTAB KINDLASTI TAVALISE 5 TÄRNI.
Mäng on hea, kuid annan 1 tärni, kuni lisate tegelaskuju tasuta tagasi. Ilma selleta pole mõtet mängida ja see on rikutud.
Mäng oli lõbus ja ainult juhuslikult, kui saan reklaami ja see lõpeb, lakkab mäng lihtsalt reageerimast. Ma sulgen oma seadme ja avan selle uuesti ning see parandab selle, kuid seda ei juhtu ikkagi, kui ma reklaami vaatan. Reklaam on nutikas või midagi muud, aga ikoonil oli aju, loodan, et see parandatakse.
Ma vihkan seda mängu. Kui ma püüan inimestest eemale pääseda, haaravad nad mind alati, kui nad on maas. Ja kui ma üritan neid mängu lõpetada, see ei tööta. Aga kui arvuti seda teeb, töötab asi alati samamoodi kõigi teie teiste kohutavate mängudega.
See mäng ei ole 100 parsand, kuid nende nimede ja kostüümi redigeerimine on väga hea seth rollins
sa ei saa tagasi pöörata, seda on põhimõtteliselt raske võita, sind pannakse alistumisse ja sa ei saa isegi sellest välja ning midagi on võimatu tagasi pöörata Mulle meeldib see mäng väga, aga midagi tagasi pöörata on liiga raske
See mäng on fantastiline ja tõeliselt lõbus. Üks parimaid mobiilimaadlusmänge, mida ma kunagi mänginud olen. Kuid põhjus, miks ma sellele 5 tärni ei anna, on see, et neil on tõesti vaja Exibition Mode'i tagasi tuua. Mdickie, ma loodan, et sa oled lugedes seda.TOO TAGASI NÄITUS!!!!!!
Mäng on suurepärane, see toob mulle mälestusi, kui ma toona teie vanu mänge mängisin... Wrestling Mpire oli mu lemmik. Mul on veel tagasiside: Peaksite viimati naeru matši parandama, kui osaleb rohkem maadlejaid. Iga kord, kui ma võidan nõela kukkumise, annab see juhtpositsiooni kellelegi teisele. Näiteks kui selle 5-suunaline Last Laugh mäng.
peab olema midagi muud uut need mängud hakkavad igavaks muutuma pane midagi uut või täiesti uus mäng, aga parem kui kõik need teised mängud
Päris lõbus mäng ja kõik, kuid see on lihtsalt liiga lihtne
vinge mäng, kuid ei saa kasutada mp3-funktsiooni, kuigi mul on redaktor
See mäng on täiuslik (peaaegu) Aga kui suudaksite seda teha nii, et isegi kui te ei saa nimekirjas loominguline olla, saate vähemalt oma käigukomplekti muuta
See mäng on nõme. Iga kord, kui ma kellegi nööride külge viskan, läheb ta tagasi, puudutamata teda, ma vihkan seda, kui mu tüüp ei roni tippu, tal on lihtsalt raske, ma isegi ei saa aru, miks MDickie teeb mänge, kui ta imeb neid.
See mäng on fantastiline, kuid 3D on siiski parem. Mickie teeb parimaid mänge, luues neid broneerimiseks maadlemiseks ja kõigeks
Super hea maadlusmäng, minu lemmikmäng. Jätka samas vaimus
Bad wresling revolution 3D on parem kui see mäng
Äärmiselt sõltuvust tekitav, mulle meeldib, kuidas nad mängu värskendasid, et saaksime olla broneerija, nii et me ei peaks broneerijaks saamiseks teist mängu alla laadima. Ma armastan Mat dickie mänge, nad on oma mängudega väga ainulaadsed ja loomingulised.
See on väga kasulik, kui proovite võidelda RL-is. Seda mängu mängides annab see teile nii palju oskusi, millest õppida, kuid probleem on selles, et saadud rahaga ei tea ma, mille peale seda raisata. Maby teeb poe, et saaksime osta aksessuaare või särke, pükse, igat tüüpi riideid madala hinnaga 100 dollarit (mitte päriselu raha mänguraha) särgi eest.
Mängisin seda mängu aastatel 2018–2019, olin põnevil, kui värskendus välja tuli, kuid siis on see uus värskendus halb, sest te ei saa oma tegelaskuju kohandada nagu ma varem, vaid minu lojaalsuse tõttu teile, härra mdickie ( I olete mänginud peaaegu kõiki teie loodud mänge, olete kõigi aegade parim mänguarendaja ) Ma annan teile viis tärni, kuigi mul on murtud süda
Väga hea mäng, mulle meeldib seda mängida, kui mul pole andmeside/wifi saadaval, see on naljakas ja nauditav vanuses 7-17
Mulle meeldib mängu kontseptsioon, kuid miks pole värskendusi ega uusi liigutusi, miks mitte uued ideed, muutke see tulevikus veelgi paremaks
Väga huvitav mäng. Mulle meeldib see. Graafika ja kiirus on väga imelised. Aga kui lisada mõned tõelised maadlejad, nt Roman reigns ja Under Taker, on see suurepärane.
Tõeliselt lahe mäng olen sellest sõltuvuses, kuid ma arvan, et mäng võib olla parem, kui teete selles vähem tõrkeid
Selle prügi. McDickie peaks häbenema, et ta selle mängu tegi. Protsessor on üle jõu käiv ja jääb maha, kui ekraanil on rohkem kui 2 tähemärki. Juhtseadmetel pole mõtet. Hindaksin 0 tärni, kui valik oleks saadaval. Kui otsite head maadlusmängu, oleks teil parem õnne leida see happevaagnast.
kas ma võin valjusti vahetada oma sildi meeskonnakaaslase poole, kui mitte lisada ja parandada võitlusviisi
Mäng on siiani hea, kuid kas saate lisada nagu storymode, kus mängijal on oma pere ja lapsed ning lisada ka tänavavõitlus
See mäng on väga hea, kuid wgar teeks selle paremaks, palun parandage oma graafikat, luban anda MDKIE-le 5 tärni
see mäng on lollakas ja kohutav! Ainus põhjus, miks ma sellele 2 tärni annan, on teie sarja enda pärast. kui parandate oma mängud, annaksin sellele hõlpsalt 5 tärni.
Kõigi aegade parim mäng. Ärge kuulake, kuidas kõik ütlevad, et lubage neil redigeerida, nad peavad vaatama teie yt, et näha, et töötate mängu kallal ja seepärast vajate raha. väga realistlik mäng Parem kui WWF no mercy Jk...Sellest ei saa midagi üle, aga see on siiski suurepärane mäng😆
Mäng on mobiilis kohutav, see tahab lubada teil mängijat juhtida pärast tunnuslaulu lõppu ja ma laadisin alla ja eemaldasin installimise, midagi ei juhtunud see lihtsalt hangus